"Azize" 5. bölüm: Kartal gerçekleri öğrenirse ne yapacak?...

Buğra Gülsoy ile Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı Azize, bu akşam 5. bölümüyle ekranda. Yeni bölümde Kartal, Azize'yi abisi Balkan'ın elinden kurtarıp kaçırıyor, ikili yakınlaşıyor ama Kartal, henüz gerçeklerden haberdar değil...

Azize'de sıra 5. bölümde: 

Azize, kardeşi için Alpanların evinde kalmaya çalışırken Balkan, kendini yaralayanın Azize olduğunu hatırlar. Azize'ye zarar verecekken Kartal onu abisinin ellerinden kurtarır ve bir dağ evine kaçırır. Şimdi herkesten uzakta baş başa kalmışlardır.  

"Azize" 5. bölüm: Kartal gerçekleri öğrenirse ne yapacak?... - Resim : 1

Kartal, Azize'nin kalmak istemesinin sebebini öğrenmeden onu bırakmayacaktır. Azize, gerçekleri itiraf edip etmeme konusunda tereddüt ederken Kartal'a ne kadar güvendiğini fark eder. Belki de yardım isteyebileceği tek adam odur.  

"Azize" 5. bölüm: Kartal gerçekleri öğrenirse ne yapacak?... - Resim : 2

Süreç Film imzalı Azize'de Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen, Ceylan Batı, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek başlıca rolleri üstleniyor. 

"Azize" 5. bölüm: Kartal gerçekleri öğrenirse ne yapacak?... - Resim : 3

Hikâyesi Emre Özdür'le Başar Başaran'a ait dizinin senaryosu, ikiliyle Meryem Gültabak'ın elinden çıkıyor. 

Volkan Kocatürk'ün yönettiği Azize, yeni bölümüyle bu akşam ekranda…

"Azize" 5. bölüm: Kartal gerçekleri öğrenirse ne yapacak?... - Resim : 4

Buğra Gülsoy Hande Erçel Azize fragmanlar yerli diziler