"Ayı İsmet" ile tanışın! Usta yönetmen Ezel Akay, bu kez kamera önünde

"Ayı İsmet" ile tanışın! Usta yönetmen Ezel Akay, bu kez kamera önünde

Türkiye'nin ilk büyülü gerçekçi dizisi olarak tanıtılan Yarım Kalan Aşklar, tanımına uygun bir karakteri de seyirciyle tanıştıracak. Usta yönetmen Ezel Akay, bu kez kameranın karşısında. Üstelik sıradışı bir rolle...

Öyküsü kadar sıradışı karakterleriyle de dikkat çeken BluTV dizisi Yarım Kalan Aşklar'da Ezel Akay, kendisinden çok korkulan mafya babası Ayı İsmet olarak seyirciyle buluşacak. 

"Ayı İsmet" ile tanışın! Usta yönetmen Ezel Akay, bu kez kamera önünde - Resim : 1

Usta yönetmen, karakteri ve dizi hakkında şunları söylüyor: "Son zamanlarda okuduğum en iyi dizi senaryosuydu, öncelikle bu beni heveslendirdi. Yönetmenimiz Umur Turagay bu işin iç gıcıklayıcı ve sineması sağlam bir anlatı olacağının garantisiydi benim için. Öyle de oldu sanıyorum. Neredeyse kariyerlerimizin başından beri tanışıyoruz Umur ile. Özellikle oyuncu yönetiminde hem Umur'un hem de ikinci yönetmenimiz Gamze Turagay'ın titizliği de beni ve diğer oyuncuları çok olumlu etkiledi. Çok eğlenceli, ilginç karakterlerle bezeli, gizemli, aksiyon dolu bir hikâye… 'Kötü adam' oynamak da çok zevkliymiş."

BURAK DENİZ İLE DİLAN ÇİÇEK DENİZ BAŞROLLERDE 

Çekimleri geçen ay başlayan Türkiye'nin ilk büyülü gerçekçi dizisi Yarım Kalan Aşklar, geçirdiği trafik kazasında ölüp yeni bir bedende dünyaya dönen Ozan'ın öyküsünü odağına alıyor.

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci Elif'le evlenmek üzeredir ama birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo, korkunç bir olayla son bulur: Ozan, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeder. Ardından başka bir bedende geri döner. Önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif'e tüm gerçekleri anlatmak...

TIMS&B Productions imzalı Yarım Kalan Aşklar'da Ozan'ı Burak Deniz, Elif'i ise Dilan Çiçek Deniz canlandırıyor.

"Ayı İsmet" ile tanışın! Usta yönetmen Ezel Akay, bu kez kamera önünde - Resim : 2

Kadroda Ezel Akay'ın yanı sıra Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimler yer alıyor.

Dizinin senaryosu, Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'a ait. Yönetmeniyse Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımlarla tanınan deneyimli isim Umur Turagay. 

Yarım Kalan Aşklar Ezel Akay