Aydın Esen konseri, Sevgi Gönül Oditoryumu'nda

Aydın Esen konseri, Sevgi Gönül Oditoryumu'nda

Piyanist ve besteci Aydın Esen, Arter Etkinlik Programı kapsamında konser verecek. Sevgi Gönül Oditoryumu'ndaki konser, 27 Eylül saat 21.00'de...

Yeni binasının kapılarını 13 Eylül'de açan Arter, sergilerin yanı sıra farklı sanat disiplinlerinden yenilikçi örneklere ve nitelikli yorumlara yer veren bir etkinlik programını da hayata geçiriyor. Sahne sanatları, klasik, çağdaş ve elektronik müzik, performans sanatı ve dijital sanatlar gibi pek çok disiplinden örneklerin sunulacağı program, 27 Eylül Cuma akşamı 21.00'de piyanist ve besteci Aydın Esen'in vereceği konserle başlıyor. 

Erken yaşlarda başladığı müzik eğitimini İstanbul Devlet Konservatuvarı, Norveç Müzik Akademisi, Berklee College of Music, New England Conservatory of Music ve The Juilliard School ile devam ettiren Aydın Esen, bugüne kadar 14 albüm yaptı. Önemli müzisyenlerle sahnede ve stüdyo kayıtlarında buluşan Esen, Arter'de standartlardan uzak duran, anlık keşiflerden yola çıkan bir repertuarla müzikseverlerin karşısında olacak. 

Müzisyenin Arter'in performans salonlarından Sevgi Gönül Oditoryumu'nda vereceği konserin kapı açılış saati 20.30. Biletler, Arter'den temin edilebilir. 

Arter konser