Alev Alev 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Tomris'ten Çiçek'e şok teklif

Alev Alev
Alev Alev 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Tomris'ten Çiçek'e şok teklif

Dün akşam ilk kez ekranlara gelen Alev Alev dizisi 1. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Alev Alev'in ilk bölümündeki yangın sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Sosyal medyada gündem olmaya başaran dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı Alev Alev'in 1. bölümü 5 Kasım Perşembe akşamı ekrana geldi. Alev Alev'in ilk bölümündeki yangın sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi için bir fabrika sarnıca dönüştürüldü ve uzmanlar eşliğinde gerçekten yakıldı. Yangın sahnesi, hikayenin de kilit anı oldu. Alev Alev dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu.

İŞTE, ALEV ALEV'DE BU HAFTA YAŞANANLAR

Alev Alev 1. bölümünde Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Alev Alev 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Tomris'ten Çiçek'e şok teklif - Resim : 1

ALEV ALEV 2. BÖLÜM FRAGMANI

Rüya'nın yangın sonrası büyük üzüntü yaşadığı tanıtımda Çelebi, Cemre'nin yaşadığını ve ona yardım eden birinin olduğunu söyleyerek gerilimi artırıyor. Rüya, Çiçek'in ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü İskender'e hesap sorarken, Tomris'in Çiçek'e "Kızımın yerine geç!" demesi izleyenleri şoke ediyor. Çiçek'i gören Ali'nin vereceği tepki ise büyük merak konusu oluyor.

ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU NE?

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI KİM? 

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Evgar