"Afili Aşk", 15. bölümüyle izleyici karşısında

Başrollerde Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'i izlediğimiz Afili Aşk, 15. bölümüyle ekrana geliyor. Kerem ile Ayşe, ilk adımı atıyor, anlaşmalı evliliklerini bitirme kararı alıyor ama...

Afili Aşk'ın bu akşam yayınlanacak 15. bölümünde neler olacak birlikte bakalım:

Ceyda, artık şirkettedir ve belli ki daha tehlikeli olacaktır. Bu durum karşısında Kerem şirketin gidişatı adına sessizliğini korurken Ayşe, üst üste yaşanan olaylardan dolayı kendini köşeye sıkışmış gibi hisseder. 

"Afili Aşk", 15. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

"Afili Aşk", 15. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Muhsin'in olanları hatırlama ihtimalinin yanında bir de Ceyda ile daha fazla başa çıkamayacağını düşünen Ayşe, Kerem ile konuşur. Yol ayrımı için ilk adım atılır. Kerem ve Ayşe, anlaşmalı evliliklerini bitirme kararı alır. 

Ayşe'ye menajerinden gelen büyük iş teklifi hayatını bambaşka bir noktaya taşıyacaktır. 

"Afili Aşk", 15. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Senaryosu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu'nun elinden çıkan dizide Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Uğur Uzunel, Zeynep Tuğçe Bayat, Yılmaz Kunt, Ozan Dağgez, Güzide Arslan, Beril Pozam, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan, Banu İnan ve Hira Su Yıldız başlıca rolleri üstleniyor. 

"Afili Aşk", 15. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

ARC Film imzalı dizinin yönetmeniyse Serdar Gözelekli. 

Çağlar Ertuğrul Burcu Özberk Afili Aşk dizi diziler fragmanlar