"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında

Afili Aşk'ta sıra 13. bölümde. Evi terk eden Kerem, kendini Özkayalıların evinde buluyor. Dahası sahte evliliği öğrenen Muammer'in beklenmedik ziyareti, Kerem ile Ayşe'yi zor durumda bırakıyor...

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in paylaştığı Afili Aşk'ın bu akşam ekrana gelecek 13. bölümünde neler olacak, birlikte bakalım:

Modamu, heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem'in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar. 

"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Muhsin'in Kerem'e güven duymaması, bu olayla birlikte iyice belirginleşir, aralarında büyük bir tartışma çıkar. Kerem'in her şeyi bırakıp, evi terk etmesiyle işler daha da karıştıracaktır. 

"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Kerem, kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalıların evinde bulur. 

Sahte evliliği öğrenen Muammer'in eve beklenmedik ziyareti ise Kerem ve Ayşe'yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır... 

"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Senaryosu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu'na ait dizide Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Uğur Uzunel, Zeynep Tuğçe Bayat, Yılmaz Kunt, Ozan Dağgez, Güzide Arslan, Beril Pozam, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan, Banu İnan ve Hira Su Yıldız başlıca rolleri üstleniyor. 

"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

ARC Film imzalı dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli.

Afili Aşk, yeni bölümüyle bu akşam ekranda… 

"Afili Aşk", 13. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 5

Çağlar Ertuğrul Burcu Özberk Afili Aşk dizi diziler fragmanlar