2024 Met Gala'nın teması açıklandı

Kültür Sanat haberleri
2024 Met Gala'nın teması açıklandı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak görülen ve önümüzdeki yıl mayıs ayında yapılacak olan 2024 Met Gala teması belli oldu.

Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, her yıl farklı bir tema ile düzenleniyor ve ünlü davetliler bu temaya uygun kostümleriyle galaya katılıyor. Vogue dergisi, bu yıl da yine New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde yapılacak olan Met Gala'nın temasını açıkladı.

Ntv'nin aktardığına göre, mayıs ayında gerçekleşecek olan etkinliğin teması, "Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu" olarak belirlendi. Metropolitan Sanat Müzesi'nin CEO'su Marina Kellen French, "Bu yenilikçi gösteri, "Bu yenilikçi gösteri, hayal gücümüzün sınırlarını zorlayacak ve bizi bir eserin birçok yönünü deneyimlemeye, tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmeye ve nihayetinde onun güzelliğini daha derinden takdir etmeye davet edecek" dedi.

Geçtiğimiz yıl yapılan Met Gala, hayatını kaybeden moda tasarımcısı Karl Lagerfeld'in kariyerine adanmıştı.

2024 Met Gala'nın teması açıklandı - Resim : 1

İNGİLİZ KOMEDYEN SEAN MCLOUGHLIN TÜRKİYE'YE GELİYOR

İstanbul Komedi Festivali, 'After Life' dizisiyle tanınan komedyen, oyuncu ve yapımcı Ricky Gervais’in turnesinin açılışını da yapan İngiliz komedyen Sean McLoughlin’ı tek kişilik yeni gösterisi ile 12 Kasım Pazar akşamı Maximum Uniq Box’ta seyirciyle buluşturacak.
Londra'da yaşayan stand-upçı ve yazar Sean McLoughlin, Live At The Apollo, Mock The Week, Kevin Hart'ın LOL Network'ü, Russell Howard'ın Stand-Up Central programlarında yer aldı. Bill Burr, Doug Stanhope, Katherine Ryan ve Ricky Gervais gibi dünyaca isimlerin gösterilerinde açılışı yaptı.

İki komedi albümü yayınlayan komedyenin “Failing Better” adlı podcast’i düzenli olarak Apple’in komedi listelerinde yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV