2022 Oscar Ödül Töreni'nin kimler sunacak?

Oscar
2022 Oscar Ödül Töreni'nin kimler sunacak?

Bu yıl 94. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri'nin adayları için büyük gün geldi. Peki Oscar ödülleri törenini kimler sunacak? Detaylar haberimizde...

Bu yıl 94. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri'nin adayları için büyük gün geldi. Daha önce Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin resmi twitter hesabından paylaşılan canlı yayın ile toplam 23 kategoride yarışacak filmler ve isimler duyurulmuştu. Kazananlar ise 27 Mart tarihinde yani bu gece Los Angeles Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan ödül töreninde belli olacak ve Oscar'lar dağıtılacak.

Son yılların sunucusuz geçen ödül törenlerinin aksine bu yılki törenin eski tarzda yapılıyor. Töreni üç komedyen kadın sunacak. 94. Oscar Ödül Töreni'ninde Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunuculuk yapıyor. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Çarşamba günü sunucuların son listesini yayınladı: Josh Brolin, Jacob Elordi, Jake Gyllenhaal, Jason Momoa, Jill Scott, J.K. Simmons, Serena Williams, Venus Williams ve Rachel Zegler.

Halle Bailey, Stephanie Beatriz, Ruth E. Carter, Sean “Diddy” Combs, Kevin Costner, Jamie Lee Curtis, DJ Khaled, Jennifer Garner, Tiffany Haddish, Woody Harrelson, Tony Hawk, HER, Anthony Hopkins, Samuel L. Jackson, Lily James, Daniel Kaluuya, Zoë Kravitz, Mila Kunis, Lady Gaga, John Leguizamo, Simu Liu, Rami Malek, Shawn Mendes, Bill Murray, Lupita Nyong'o, Elliot Page, Rosie Perez, Tyler Perry, Chris Rock, Tracee Ellis Ross, Naomi Scott, Kelly Slater, Wesley Snipes, Uma Thurman, John Travolta, Shaun White ve Yuh-Jung Youn.

 

Kaynak: Haber Global TV

Oscar töreni sinema