Yemin

Yemin

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Reyhan’ın ölümünden sonra toparlanamayan Emir’in zorlu yaşam savaşı Yemin ile ekrandaki yerini alıyor.

Yemin dizisi hafta sonu 19.00'da Kanal 7'de yayınlanıyor. 

YEMİN DİZİSİ ÜÇÜNCÜ SEZON ÖYKÜSÜ:

Karısının ölümünden sonra Emir hayattan kopmuş bir halde savrulmaktadır. Oğlunu bile görmek istemeyen Emir’in artık yaşamak için bir amacı kalmamıştır. Masum bir bebeğin varlığının bile değiştiremediği Emir’in hayatına hiç ummadığı anda biri girer. Peşinde büyük bir sırla gelen bu davetsiz misafir hem bebeğin hem de Emir’in yaralarını sarabilecek mi?

Narin, arkadaşının ölümünden sonra yetim kalmış bebeğe kol kanat germiştir. Bu süre zarfında Kemal ile Narin kendi mutluluklarını ikinci plana koyar. Zamanı gelip bebek, Tarhun konağına geri döndükten sonra iki aşık artık mutluluk adına büyük bir adım atarlar. Narin ile Kemal mutluluğa giden bu yolun henüz başındayken beklenmedik bir şey olur ve Narin’in geçmişinden biri kapılarını çalar. Birbirini deliler gibi seven iki aşık zor günleri aşabilecek mi?