Seversin

Seversin

Seversin dizisi oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Sevilen dizileri ekrana getiren Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak olan Seversin bugün başlıyor. Seversin Dizisi ana karakterlerinden olan Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm'de çalışan bir tezgahtar.

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU

Asya, oyuncu olmak isteyen ablası Nazlı ile ünlü aktör Tolga Tuna'nın dizi çekimini izlemeye gider. Tolga Tuna kendisiyle selfie çektirmek isteyen Nazlı'ya biraz kaba davranınca Asya Tolga'ya haddini bildirir. Tolga dizisinin yayından kaldırılmasıyla maddi olarak uçuruma yuvarlanmanın eşiğindeyken menajeri Nesrin sayesinde ünlü yapımcı Bahri'nin yeni dizisinde rol alma şansı bulur. Ancak başrol için hiçbir kadın oyuncu Tolga ile çalışmak istememektedir.

SEVERSİN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz ekranına damga vurmaya hazırlanan dizisi “Seversin” İstanbul'da çekiliyor. Dizinin ilk sahnelerinin ise Muğla'da çekildiği iddialar arasında yer alıyor.

SEVERSİN DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

İlayda Alişan (Asya)

Burak Yörük (Tolga Tuna)

Nergis Kumbasar (Suzan)

Zeynep Kankonde (Şerife)

Ozan Dağgez (Ferdi)

Ceren Taşçı (Nesrin)

Ergül Miray Şahin

İlkin Tüfekçi

Yiğit Dikmen (Selçuk)

Hazal Benli (Selin)

Halil İbrahim Kurum (Muro)