Özge Gürel

Özge Gürel

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile birlikte başrolü paylaşan Özge Gürel, dizide Ezgi karakterine hayat verecek. 

5 Şubat 1987 doğumlu olan Özge Gürel İstanbul Silivri doğumludur ve 33 yaşındadır. Beykent Üniversitesi Ticaret Bölümü mezunu olan Özge Gürel ilk çıkışını Medcezir dizisi ile yaşamıştır. Özge Gürel'in ünlü olması ise Kiraz Mevsim dizisinde hayat verdiği Öykü karakteri ile olmuştur. Dolunay dizisinde Can Yaman ile partner olan ve Nazlı karakterine hayat veren Özge Güre yine Yıldızlar Şahidim dizisinde bir kez daha reyting canavarına yenik düşmüş ve başarısız olmuştur. Özge Gürel uzun yıllar Kiraz Mevsimi dizisinden partneri olan Serkan Çayoğlu ile aşk yaşamıştır.

Özge Gürel son olarak 2019 da Annem filminde oynamış ve izleyiciyi ağlatmayı başarmıştı. Daha önce de Muhteşem İkili kadrosunda yer alan ve İbrahim Çelikkol ise partner olan Özge Gürel ne yazık ki Muhteşem İkili dizisinde başarıyı yakalayamamıştır. 

Özge Gürel, İstanbul Life dergisine verdiği röportajda "Üniversiteye kadar Silivri'deydim, hala sık sık gidiyorum, ailem ve dostlarım orada. Enteresan bir şekilde oraya girdiğiniz anda oraya dönüşüyorsunuz ve sakinleşiyorsunuz, buranın kaygıları benim için en azından oraya giremiyor. Ufak yerlerde büyümek insana güven aşılıyor. Herkes tanıdık, herkes akraba, hayat korunaklı bu bazen sarsıyor sizi ama uzun vadede ne kıymetli bir şey olduğunu anlıyorsunuz insana güvenebilmenin" diyor.

Setten arta kalan zamanlarda takip ettiğimiz diziler olduğunu söyleyen Gürel, "Onları mutlaka izlemeye çalışıyoruz, arkadaşlar ve aileme vakit ayırmaya çalışıyorum, bir de evdeysem kedilere vakit ayırıp gönüllerini alıyorum. Ayrıca evde zaman geçirmeyi özlüyorum, bana da iyi geliyor. Bizim ev genelde buluşma noktası, hem evde vakit geçirmiş oluyorum hem arkadaşlarımı görüyorum, yemek ve sohbet… Dinlenmiş hissediyorum" diyor.

ÖZGE GÜREL'İN BOYU KAÇ?

1.69 boyunda olan Özge Gürel, 56 kilo. Göz rengi kahverengi. Doğal saç rengi ise kumral. 

ROL ALDIĞI DİZİLER

Dolunay

Yıldızlar Şahidim

Kiraz Mevsimi

Muhteşem Yüzyıl

Medcezir

Kızım Nerede?