Hamlet

Hamlet

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği ilk dizisi, yeni nesil içerik platformu GAİN’in projesi "Hamlet", 19 Ekim’den itibaren izleyicilerle buluştu. Müjdeci’nin, Shakespeare’in eserinden uyarlayarak gerçek bir hikayeyle harmanladığı dizi, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine bugün Büyükada’daki "fayton krallığı" üzerinden bakıyor.
GAİN ve Asteros Film ortak yapımı “Hamlet”, geçtiğimiz ay Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania’ya seçilen ilk Türk yapım oldu ve uluslararası kategoride dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

HAMLET DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora gibi isimler rol alıyor.

HAMLET DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır.