Emre Demir

Emre Demir

15 Ocak 2004 yılında Mersin'de doğan Emre Demir, Kayserispor'da forma giyiyor. Futbola 6 yaşında Mersin'in yerel bir kulübünde başlayan genç futbolcu ilerleyen zamanlarda Kayseri'ye taşındı. Orta saha oyuncusu olan Emre Demir için Kayserispor, 21 Nisan 2014'te filiz lisansı çıkardı. Yetenekli futbolcu için Kayserispor'da özel çalışmalar yapıldı ve kısa sürede tecrübe kazanmak için Kayserispor'un profesyonel takımıyla idmanlara çıktı.

Emre Demir, ayrıca Barcelona ve Paris Saint-Germain'deki çalışmalara da katıldı.

EMRE DEMİR TARİHE GEÇTİ

Süper Lig'in 11. hafasında Kayserispor, Gençlerbirliği ile karşılaştı. Eryaman Stadı'nda gerçekleşen mücadelede Emre Demir oyuna girdikten 3 dakikasonra gol attı. Attığı gol ile takımına beraberlik golünü getiren Emre Demir, Süper Lig tarihinin gol atan en genç futbolcusu oldu.

DÜNYA DEVLERİ EMRE DEMİR'İN PEŞİNDE

İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Bülent Uygun Emre Demir ile ilgili, "Emre'yi Real Madrid, Barcelona, Chelsea takip ediyor. Bu takımların scoutları 14-15 yaşından itibaren oyuncuları takip eder. Emre de bu dediğim yaş grubu arasında 40 milli maçta 40 gol atmış Türkiye'nin en kaliteli ve yetenekli futbolcularından birisi. Dolayısıyla bütün dünya kulüpleri de onu takip ediyor. Biz de gelişmesi için özel ilgi gösteriyoruz" dedi.