Cemre Gümeli

Cemre Gümeli

Bay Yanlış dizisinde Deniz Koparan karakterine hayat veren, 24 Eylül 1993 yılında İstanbul'da doğan Cemre Gümeli, 27 yaşında. Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi'nden mezun olan Cemre Gümeli Tatlı İntikam dizisi ile ilk ekran deneyimini yaşadı. Cemre Gümeli son dönemde Servret dizisi kadrosunda yer alsa da dizi tutmamıştır.

Gaye Gümeli ve Doğan Gümeli'nin kızı olan Cemre Gümeli, kendisini şöyle tanımyıyor: "Kısa saçlı, her tarafı yara bere içinde ama asla ağlamayan, sokakta oynayan son nesilden olduğunu bilircesine eve girmeyi şiddetle reddeden, aynı zamanda bale ve piyano derslerini de aksatmayan, 7 yaş itibariyle tam zamanlı ablalığa geçiş yapan haylaz ama sorumluluk sahibi bir çocuktum. Geriye dönüp baktığımda, güzel anılarla dolu bir çocukluk hikayem var diye çok mutlu oluyorum."

Lise yıllarında amatör şekilde oyunculuğa başlayan Cemre Gümeli, üniversiteye girdikten sonra farklı ekiplerle birçok oyun ve müzikalde yer aldı. Hayatının bir kısmı tiyatroyla, büyük bir kısmı da çift anadal (Sanat Yönetimi/medya) yaptığı için okulla geçti. Okulunu bırakma kararını alanlardan olmadı çünkü okuduğu her iki bölümü de çok seviyordu. Ama artık tiyatrodan da vazgeçemeyeceğini biliyordu. Bu noktada eğitim almaya karar verdi. Ve bu kararla birlikte Haldun Dormen tiyatrosunda tiyatro eğitimine başladı. Daha sonra farklı ekollerle de tanışabilmek için New York'a gitti.

CEMRE GÜMELİ BOYU KAÇ? KAÇ KİLO? BURCU NE?

1.72 boyunda olan Cemre Gümeli 55 kilo. İkizler burcu.