Benim Güzel Ailem

Benim Güzel Ailem

Yaz sezonu yaklaşırken televizyon ekranlarında göreceğimiz yeni diziler de belli olmaya başladı. Birçok kanal, uzun soluklu yapımlarına sezon finali veya final çekerek veda ediyor. Bu dönemde ise yepyeni oyuncularla ve yepyeni konularla birçok yapım seyirciyle buluşacak. TRT de yaz sezonunda yeni dizileriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Bu yapımlardan birisi de Benim Güzel Ailem oldu.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar. Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sıcak bir aile tablosunu izleyenlere sunacak olan Benim Güzel Ailem'in oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç, Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor.