Zuhal Topal depremde akrabalarını kaybetti: Bu acının tarifi yok

Kahramanmaraş Depremi Hayatını kaybetti Gaziantep
Zuhal Topal depremde akrabalarını kaybetti: Bu acının tarifi yok

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizin etkilendiği iki büyük depremin ardından enkaz altında kalan dayısı, kuzeni ve arkadaşı vefat etti. Zuhal Topal, "Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı" dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen iki büyük depremin ardından arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da etkili oldu.

Gaziantepli olan oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın, Gaziantep'te yaşayan aile üyeleri bulunuyordu.

Zuhal Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi verdi. Ünlü sunucu, dayısı, kuzeni ve arkadaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

"CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞMIŞLAR"

Instagram hesabından paylaşım yapan Zuhal Topal, “Ancak bugün gelebilen kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaşmışlar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah’ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Zuhal Topal depremde akrabalarını kaybetti: Bu acının tarifi yok - Resim : 1

"GİDEN HER CAN BİZİM"

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Topal, “Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin” yazdı.

Zuhal Topal depremde akrabalarını kaybetti: Bu acının tarifi yok - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Zuhal Topal deprem Gaziantep Kahramanmaraş depremi hayatını kaybetti