Zorlu AVM'de kafenin çatısı çöktü

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu AVM'de Beymen-Morini Cafe'nin çatısı bilinmeyen bir nedenle çöktü. Büyük panik yaşayan müşterilerden bazıları yaralandı. Beşiktaş Kaymakamı Bakan, "6 yaralı var" dedi

Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu AVM içindeki kafenin çatısı henüz bilinmeyen nedenle çöktü.  Çökme esnasında kafede bulunan müşteriler büyük panik yaşadı. Bazı müşteriler de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinden gelişmeleri bildiren Aytaç Kurnaz, "Gelmeden önce 5 yaralının buradan götürüldüğü ifade edildi. İçeride de 6 yaralının daha olduğu belirtiliyor. Ambulanslar AVM'nin kapısına yanaştırıldı. Bir giyim mağazasına ait bir kafe. Tonlarca ağırlıkta demir çubuklar halindeki çatının bir anda çöktüğü ifade ediliyor. Kısa bir süre sonra açıklama gelecek gibi görünüyor. İtfaiye ekipleri inceleme yapıyor. Çatı nasıl çöktü bir bilgi yok fakat çökme anında kafede oturanlar vardı. Gelen bilgiler bazı yaralılarda kırıklar olduğu, bazı yaralıların ise sedyelerle ambulansa taşındığı yönünde. Görevliler hayati tehlikesi olan bir yaralı yok ifadesini kullandı" dedi.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI BAKAN: 6 YARALI

Yaralı sayısına dair en net bilgi ise Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan geldi. Bakan yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta bir AVM'nin üst katında faaliyet gösteren kafeterya çatısında bugün saat 16:03'te çökme meydana gelmiştir. Alınan bilgilere göre; olayda yaralanan 6 vatandaşımız çevredeki hastanelere sevk edilmiş olup, hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır" dedi.

BEYMEN VE ZORLU'DAN AÇIKLAMA

Kazaya ilişkin Beymen'den yapılana açıklamada, 

"Beymen Zorlu Center mağazamız, Morini Restaurant iç alanı ve teras katı hizmet vermeye devam etmektedir.

ifadelerine yer verildi.

Söz konusu kaza için Zorlu Center'dan da bir açıklama geldi.  Yapılan açıklamada, kazanın henüz belirlenemeyen bir nedenden kaynaklandığı ve süreç ile ilgili bilgilendirme yapılacağı paylaşıldı.

İşte o açıklama;

Zorlu AVM'de kafenin çatısı çöktü - Resim : 1

Zorlu AVM'de kafenin çatısı çöktü - Resim : 2

 

Zorlu AVM'de kafenin çatısı çöktü - Resim : 3

 

son dakika son dakika haber