Zihinsel engelli genci kamyona bağlayıp yürüttüler

Zihinsel engelli genci kamyona bağlayıp yürüttüler

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir grup genç, engelli bir genci koluna taktıkları kelepçe ile kamyonete bağlayıp, yürüttü. Gençler, kendi aralarında şakalaştıkları o anların görüntülerini sosyal medyada paylaştı

Olay, Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi Setaltı Caddesi’nde meydana geldi. Bir grup genç, engelli Ö.S.’nin koluna kelepçe takıp, kamyonetin kasasına bağladı.

Kamyonet birkaç metre ilerlerken, engelli genç de hızla yürümek zorunda kaldı.

Kamyonetin durmasıyla kelepçeden kurtulan gence çevredekiler sarılarak güldü. Gençler o anları cep telefonuyla kayda alıp, sosyal medyadan paylaştı.

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir grup genç, yüzde 50 zihinsel engelli Ö.S.’yi (32) kelepçe ile kamyonete bağlayarak yürüttü.

Haberleri gören baba Ş.S. emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis ekipleri, engelli gence kelepçe takıp, kamyoneti hareket ettiren 6 kişiyi ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirdi.

E.K., G.K., S.Ç., H.Ç., Y.T. ve A.T. hakkında, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan işlem başlatıldı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA