Zeytin tankına çıplak giren işçi pes dedirtti!

TikTok Sağlık Tarım ve Orman Bakanlığı

Sosyal medya platformu TikTok'ta yayımlanan çıplak halde zeytin tankına giren işçinin görüntüleri büyük tepki topladı. Tarım ve Orman Bakanlığı zeytin tankına giren şüphelinin gözaltına alındığını ve olaya ilişkin inceleme başlatıldığını bildirdi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler yayılmaya devam ediyor. Zeytin tankına çıplak girdiği anları paylaştı. Ardından da kasalarla zeytinleri toplayıp diğer işçilere verdi. 

ZEYTİN TANKINA GİREN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, bir kişinin salamura zeytin tankının içine girerek zeytinleri sepetlediğine ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığını açıklamasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, zeytin tankına giren Muharrem İ.'yi Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi’nde yakalayarak, gözaltına aldı.

Muharrem İ.'nin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor. 

MANİSA VALİLİĞİNDEN OLAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Akhisar ilçesinde 29 Temmuz 2023 günü, saat 10.00 sıralarında TikTok isimli sosyal medya uygulaması üzerinden gıda sağlığı için tehlike oluşturacak video paylaşan şüpheli, JASAT tarafından yapılan çalışmayla tespit edilerek, asayiş timlerince gözaltına alınmıştır. Suçunu eğlence amaçlı yaptığını itiraf eden şüpheli hakkındaki adli soruşturma cumhuriyet savcısı talimatıyla yapılmış olup görüntülerin çekildiği işletme İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetten men edilmiş, işletme sahibi hakkında idari ceza uygulanmıştır."

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada da "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır." bilgisi paylaşılmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

gıda sağlığı Zeytin işçi TikTok