Zafer Partisi'ne bakanlık sözü verildi mi? Kulislerde iki bakanlık ismi geçiyor...

Zafer Partisi Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki mutabakatın ardından 'bakanlık' iddiaları gündemde. Peki, kulislerde neler konuşuluyor. Haber Global Muhabiri Saliha Çolak aktardı...

Dünkü Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından kulislerde 'bakanlık' iddiaları konuşuluyor.

Bakanlık iddiaları, Ümit Özdağ'ın görüşme öncesinde 'İçişleri Bakanlığı'na dair attığı tweet'lerle gündeme gelmişti. İki isim tarafından varılan anlaşma sonrasında ise açıklanan protokolde bir makam ismi geçmedi. Özdağ ise bir canlı yayında, bu aşamada bakanlığın konuşulmadığını söyledi.

Peki, bakanlık konusunda kulislerde neler konuşuluyor. Haber Global Muhabiri Saliha Çolak, kulislerde konuşulanları aktardı.

Çolak, "Zafer Partisi kulislerinde sadece İçişleri Bakanlığı değil, biz Kültür Bakanlığı ve TİKA'yı da alıyoruz diye konuşuluyor. Pazarlığa dair net bilgi yok. Zafer Partisi'ndeki beklentiler belki de bize ifade edilenler" dedi.

Çolak, "Meral Akşener de Millet İttifakı'nda kabine görevlendirmesi olmadığını, seçimden sonra değerlendirme olacağını ifade etti. Şunu da vurgulamakta fayda var. Meral Akşener başından beri Kılıçdaroğlu'na tam yetki verdiklerini ifade etti" diye devam etti.

 

Kaynak: Haber Global TV

zafer partisi Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu