Zafer Partisi’nden CHP’ye... Kılıçdaroğlu'na yeni danışman: Gökşen Anıl Ulukuş

CHP Kemal Kılıçdaroğlu
Zafer Partisi’nden CHP’ye... Kılıçdaroğlu'na yeni danışman: Gökşen Anıl Ulukuş

Zafer Partisi'nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi'nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı oldu.

Gökşen Anıl Ulukuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun danışmanlık görevine getirdiği Ulukuş, 1997 yılında Ankara’da doğdu. 2017 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans eğitimine başlayan Ulukuş, Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü Zafer Partisi’nde bir dönem siyaset yapmış sonrasında partiden ayrılmıştı. Öte yandan Ulukuş’un seçim döneminde Kılıçdaroğlu’nun Ülkücüler ile bir araya geldiği etkinliği organize ettiği de gündeme gelmişti.

CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine ise Demirhan Şerefhan atandı.

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kenan Nuhut’un 19 Haziran’da vefat etmesiyle boşalan CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine Demirhan Şerefhan'ın getirildiği belirtilerek, "Önceki dönem CHP Spor Kurulu Başkan Vekili olan Şerefhan, spor camiasının yakından tanıdığı bir isim" denildi. 

Kaynak: DHA

CHP Kemal Kılıçdaroğlu