Yüksekova'da yaralanmıştı, şehit haberi geldi!

Yüksekova'da yaralanmıştı, şehit haberi geldi!

Hakkari Yüksekova'daı 23 Ekim'de teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan bir asker şehit oldu.

Hakkari Yüksekova'dan 23 Ekim'de teröristlerle çatışmada yaralanan bir askerin şehit olduğu haberi geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Hakkari Yüksekova bölgesinde 23 Ekim 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 27 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur.

 Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Yüksekova'da yaralanmıştı, şehit haberi geldi! - Resim : 1

MERSİN'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Çatışmada ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede kurtarılmayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz'ın Mersin'deki babaevine ateş düştü.

Şehidin Mersin'in merkez Akdeniz ilçesindeki babaevine acı haber, askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Korkmaz'ın şehadet haberini alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Eve Türk bayrağı asılırken, şehit ailesinin yakınları taziye için eve akın etti. Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk da aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

son dakika son dakika haber