Yıllardır sırrı çözülemeyen o test: Yapraklar arasında gizlenen kurbağayı sadece dâhiler 7 saniyede buluyor

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Yıllardır sırrı çözülemeyen o test: Yapraklar arasında gizlenen kurbağayı sadece dâhiler 7 saniyede buluyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Yapraklar arasındaki gizli kurbağayı 7 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsellerde amaç fotoğraftaki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu fotoğrafta bir kurbağa gizli. Gizli kurbağayı bulmak için ise 7 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar fotoğraftaki gizli kurbağayı 7 saniyede buluyor.

Yıllardır sırrı çözülemeyen o test: Yapraklar arasında gizlenen kurbağayı sadece dâhiler 7 saniyede buluyor - Resim : 1

IQ ölçen bir zeka testi olan bu görselde doğru yanıta ulaşmak için ipuçlarını bulmanız gerek. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır. Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer fotoğraftaki gizli kurbağayı 7 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor.

Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz bu görsellerde yalnızca yüksek IQ'su olanlar doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

7 saniyede gizli kurbağayı bulamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Optik illüzyonlu zeka bulmacası olan bu görselde 7 saniye içerisinde gizli kurbağayı bulamadıysanız işte zeka testinin doğru çözümü:

Yıllardır sırrı çözülemeyen o test: Yapraklar arasında gizlenen kurbağayı sadece dâhiler 7 saniyede buluyor - Resim : 5