Yalova'da koronavirüse yakalanan 18 yaşındaki lise öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez hayatını kaybetti

koronavirüs
Yalova'da koronavirüse yakalanan 18 yaşındaki lise öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez hayatını kaybetti

Yalova’da 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Yalova Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu 12. sınıf öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez, Covid-19 nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Durumu ağırlaşan Gülmez, 18 yaşında hayata gözlerini yumdu.

20 gün önce PCR testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Doğa Ayşe Gülmez’in aynı zamanda kalp hastası olduğu öğrenildi. Koronavirüs tedavisi tamamlanan Doğa’nın, kalbi ve akciğerleri hasar gördüğü için özel odada tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Kalbinde delik olan ve virüse bağlı olarak akciğerlerinde kanama başlayan Doğa’nın, koronavirüsün organlara verdiği zarar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yalova'da koronavirüse yakalanan 18 yaşındaki lise öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez hayatını kaybetti - Resim : 1

Gazeteci Gökhan Gülmez’in kızı olan Gülmez'in gözyaşları içinde toprağa verildi. Gülmez için, Yalova Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kardeşini hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan abla İlayda Gülmez, tabutun başında güçlükle ayakta durdu. Doğa Ayşe Gülmez, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Yalova koronavirüs koronavirüs ölümleri Covid-19