Vefa Küçük'ten Erdoğan'a aidat hatırlatması: 31 Mart'a kadar yatırmanız gerekiyor

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2020 yılı aidatını 31 Mart'a kadar yatırmanız gerekiyor. Ajandanıza not edin. Yatırmazsanız sizi kabul edemeyeceğiz dedi. Salondan kahkahalar yükseldi

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Divan Kurulu üyeliği kabul edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kurul Başkanı Vefa Küçük'ten esprili bir uyarı geldi. "Sayın Cumhurbaşkanım. Zannediyorum diğer kulüplerde de aynıdır zannediyorum ama bizdeki bir kuralı hatırlatmak istiyorum Sayın Cumhurbaşkanım. Genel Kurullara ve Yüksek Divan Kurulları'na katılmak için yıllık aidatı yatırmak gerekiyor (salonda gülüşmeler). 2020 yılının yıllık aidatı 31 Mart'a kadar yatacak. Lütfen ajandanıza bunu not alın. Bundan sonra aidat yatırılmazsa sizi kabul edemeyeceğiz" dedi. 

Küçük, Aziz Yıldırım'a bir oyla kaybettiği seçimi de hatırlatıp, "İnanın o 1 oyun sahibini 21 senedir arıyorum, yoruldum. Bulduğum zaman herhangi bir sitemde bulunmayacağım. Belki de o 1 oy sizindir Sayın Cumhurbaşkanım" dedi.

Vefa Küçük'ün sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan gülümseyerek yanıt verdi.