Usta sanatçı Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan babasına veda: Zaman durdu, boşlukta süzülüyoruz

Özkan Uğur Magazin Haberleri Gündem haberleri son dakika

Usta sanatçı Özkan Uğur için AKM'de düzenlenen törende babasına son vedasını yapan oğlu Alişan Uğur konuşmakta güçlük çekti, Alişan Uğur, 'Kabullenmek çok zor, ailesi olarak derin üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmez, zaman durdu, boşlukta süzülüyoruz' dedi

Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta sanatçı Özkan Uğur için AKM'de tören düzenlendi. Törende konuşan oğlu Alişan Uğur'un babasına duygusal zor vedası ağzından bu cümleler ile döküldü.

Oğlu Alişan Uğur, '' Çocuk, genç, yaşlı, her görüşün ve her kesimin bizim tahminlerimizin üstünde herkesin sevgilisiymiş. Babam kim olduğuna hiç bakmadan tüm çevresine bonkörce saçtığı naifliği, iyiliği, çalışkanlığı ile gelmiş geçmiş çok nadide insanlardan biriydi. Hiç kimsenin arkasından asla konuşmaz, kimsenin dedikodusunu etmezdi. Herkesin birbiri ile iyi olsun isterdi ve küsleri barıştırırdı. Benim babam bu dünyaya adeta sanatçı olsun diye ışınlanmış bir yetenekti. Olağanüstü yetenekli babamın, olağanüstü şarkıcı ve basçı olan babamın çok sevdiği MFÖ'sü ile birlikte Türkiye'de müzik tarihine vurdukları damga nesiller boyunca kalıcı olacaktır. 

Hayatını son yıllarda ilerleyen hastalığına rağmen doyasıya yaşadı. Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam etti. Yüzünden gülümsemesi eksik olmadı.

Artık onun gitar çalışını ve uyanınca yaptığı kendine has müzik egzersizlerini duyamayacak olmak artık ona dokunamayacak olmak en kötüsü. Babam hakkında dili geçmiş zamanda konuşuyor olduğuma bile inanamıyorum. Kabullenmek çok zor, ailesi olarak derin üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmez, zaman durdu, boşlukta süzülüyor. Nur içinde yat canımızın içi, Allah'ın rahmeti üzerinde olsun, hep içimizde yanımız da olacaksın hoşça kal.'' 

 

Kaynak: Haber Global TV

Özkan Uğur Alişan Uğur MFÖ haberler