Üsküdar'da taksici ile hostes arasındaki tartışma kamerada

İHA
Taksi Gündem haberleri

Güngören'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için taksiye binen bir hostes, ücret ödememek için çeşitli bahaneler üretti. Hostes ile taksi şoförü arasında ücret ödememe nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma ise taksicinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Pınar isimli bir hostes Güngören ilçesinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için ticari taksiye bindi. Ticari taksi şoförü aşırı araç trafiği nedeniyle köprüden gidemeyeceğini ve tünelden gideceğini ve ücreti de kendisinin karşılayacağını söyledi.

Ticari taksi şoförünün Avrasya tünelinin de yoğun olduğunu görünce daha da hızlı gitmek için arabalı vapura bindi. Bu durum karşısında öfkelenen Pınar isimli hostes taksi şoförü Mehmet Ayaz'a ben hostes kıyafetiyle toplu taşımaya binemiyorum diyerek bağırmaya başladı.

Vapurdan ininceye kadar taksiciye hakaret edip, bağıran hostes kendisini indirmesini istedi. Taksi şoförü ise 550 lira yol ücretini ödeyerek inebileceğini söylemesi üzerine çantasıyla kaçmaya başladı. Ticari taksi şoförü parayı alabilmek için arkasından gitti. Pınar isimli hostes ise parayı vermeyerek taksiciye vurmaya başladı. Yaşanılan o anlar ise taksi şoförünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.