Ünlü oyuncu Bige Önal ilk kez konuştu: O yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor

Ünlü oyuncu Bige Önal ilk kez konuştu: O yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor

Geçtiğimiz hafta babası Erhan Önal'ı toprağa veren Bige Önal, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, babasının ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediği ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Bige Önal, 16 Mart'ta babası Erhan Önal'ı kaybetti. Babasının ölümüyle yıkılan Bige Önal, önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi.

Ünlü oyuncu Bige Önal ilk kez konuştu: O yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor - Resim : 1

Çok üzüntülü olduğunu ve doktor randevusu için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen oyuncu, üvey abisiyle neden görüşmediğiyle ilgili konuştu.

Ünlü oyuncu, "Çok konuşmak istemiyorum. Bugün doktora geldim arkadaşımla. Sağlığım iyi, daha iyi olacağım. Bugün affınızı rica ediyorum. Elimden geldiğince dikkat ediyorum sette de böyleyiz" ifadelerini kullandı.

"ABİMLE 21 YAŞIMDA TANIŞTIM"

Babasının ölümünün ardından gündeme gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediğiyle ilgili ilk kez konuşan oyuncu, "Patrick ile yakın değiliz. Çünkü ben abimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor maalesef. Ama aramızda herhangi bir husumet yok. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum. Abim Almanya’da yaşadığı için öyle pek abi-kardeş gibi olamadık" dedi.

Ünlü oyuncu Bige Önal ilk kez konuştu: O yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor - Resim : 2

Babasının vefatının ardından Snob Magazin'e konuşan Mölzl ise "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye’ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi. Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Bige Önal magazin haberleri erhan önal