Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı!

Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı!

Babası Erhan Önal'ı dün toprağa veren Bige Önal cenaze sonrası baygınlık geçirdi. Yakın dostunun zor anlar yaşadığını öğrenen Hande Erçel, soluğu Bige Önal'ın yanında aldı.

Babası Erhan Önal'ın cenaze törenine sevgilisi Aras Bulut İynemli ile katılan Bige Önal, cenaze sonrası baygınlık geçirdi.

Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı! - Resim : 1

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre, Bige Önal'ın Sen Çal Kapımı dizisinde rol arkadaşı Hande Erçel, dostunun baygınlık geçirdiğini duyunca İstanbul’dan arabayla yola çıkıp soluğu İzmir'de aldı.

Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı! - Resim : 2

Erçel'in bu davranışı, "Dostluk dediğin böyle olur" dedirtti.

ÜVEY ABİSİ ORTAYA ÇIKTI

Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Erhan Önal, önceki gün Bornova Kent Mezarlığı'nda düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. 

Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Erhan Önal’ın oyuncu kızı Bige Önal’ı sevgilisi Aras Bulut İynemli sakinleştirmeye çalıştı. Snob Magazin'den Arif Hür'ün özel haberine göre; Cenazede tüm gözler Erhan Önal'ın Birgit Mölzl ile ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Patrick Mölzl'ü aradı.

Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı! - Resim : 3

Almanya'da yaşayan Patrick Mölzl'ün babasının cenazesine katılmadığı ortaya çıktı. Patrick Mölzl (40), babasının cenazesine neden katılmadığını ve üvey kız kardeşi Bige Önal ile görüşüp görüşmediklerini ilk kez anlattı.

"KORONA NEDENİYLE GELEMEDİM"

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Patrick Mölzl, "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye'ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi. Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

"Babamla sık sık telefonda konuşuyordum" diyen Patrick Mölzl, "Bundan sonra babam Erhan Önal'ın adını yaşatmak için çabalayacağım" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel, babasını kaybeden Bige Önal için bakın ne yaptı! - Resim : 4

Patrick Mölzl, "Üvey kız kardeşiniz Bige Önal ile görüşüyor musunuz?" sorusuna ise, "Dürüst olmak gerekirse ne yazık ki kendisiyle o kadar yakın ve birbirimize bağlı değiliz. Bunun sebebini hiç bilmiyorum" cevabını verdi.

Almanya'da teknik direktörlük yapan Patrick Mölzl, Erhan Önal'ın Birgit Mölzl ile olan ilk evliliğinden 1980 yılında dünyaya geldi.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Bige Önal erhan önal