Ünlü avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı

HABER MERKEZİ
24 Kasım Öğretmenler Günü Gündem haberleri
Ünlü avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı

Ergenekon, Balyoz gibi birçok davada avukatlık yapmış olan Celal Ülgen, geçirdiği felç nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ergenekon ve Balyoz gibi birçok davanın avukatı Celal Ülgen, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ülgen’in rahatsızlığını sosyal medya hesabından duyuran, meslektaşı Hüseyin Ersöz, avukatın hayati tehlikeyi atlattığını ve tedavisinin hastanede devam ettiğini yazdı.

Ersöz, sosyal medya paylaşımında, “Meslek büyüğüm Av. Celal Ülgen’in rahatsızlığını üzülerek öğrendim. Hayati tehlikeyi atlatan ve hastanede tedavisi devam eden üstadıma şifa diliyorum. Onunla yürünecek çok yol, verilecek çok mücadelemiz var! Biran önce meslektaşlarının arasına dönmesi dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Ünlü avukat Celal Ülgen hastaneye kaldırıldı - Resim : 1

CELAL ÜLGEN KİMDİR?

1948 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Celal Ülgen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Üniversite döneminde Deniz Gezmiş ile sıra arkadaşlığı yaptı. Ergenekon Davası sürecinde Çetin Doğan’ın avukatlığını üstlendi. 

Celal Ülgen aynı zamanda, Eski 1. Ordu Harekât Başkanı Kurmay Kıdemli Albay Süha Tanyeri, Emekli Albay Dursun Çiçek, Emekli Binbaşı Levent Bektaş, Emekli Albay Zeki Üçok, İstanbul'un ilk Büyükşehir belediye başkanı Bedrettin Dalan, gazeteci-yazar Soner Yalçın ve Cem Uzan gibi isimlerin avukatlıklarını da yaptı.