Ümit Özdağ açıkladı: Muharrem İnce daha önce Whatsapp grubundan ayrılmış

Ümit Özdağ Muharrem İnce
Ümit Özdağ açıkladı: Muharrem İnce daha önce Whatsapp grubundan ayrılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı televizyon programında, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile bozulan ittifaklarına dair açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Flash TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile ittifakı sonlanan Özdağ, bu konudaki açıklamalarıyla da dikkat çekti.

Gerçek Gündem'in aktardığına göre, Özdağ, Muharrem İnce'nin adaylığı ile ilgili "Muharrem Bey’in ve Memleket Partisi’nin tek taraflı bir kararla ayrılmasından büyük üzüntü duydum. Arkadaşlarım da üzüntü duydu. Daha önce basına sızmadı ama bir başka Genel Başkanın, Mansur Yavaş ile ilgili destek açıklamasından dolayı yine ayrılmıştı gruptan (Whatsapp). Ertesi gün o Genel Başkan Muharrem Bey’i arayıp geri dönmesi için ikna etmişti. Muharrem Bey, benim Mansur Yavaş’ı aday göstermeme tepki gösterdi ama kendisinin de ifade ettiği gibi ortada bir mutabakat belgesi olmasına rağmen henüz bir ittifak anlaşması yoktu. Bazı teklifler vardı, cevaplar geri gelmemişti bize" dedi.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar'ın haberine göre; İnce daha önce, 4 partinin genel başkanının bulunduğu WhatsApp grubuna “Ben artık devam etmeyeceğim” içerikli bir mesaj göndermiş, böylece görüşmeler tamamlanmadan İnce ittifaktan ayrılmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

zafer partisi Ümit Özdağ memleket partisi Whatsapp