Tüyler ürperten cinayet... 1 aylık kocasını kalbinden bıçaklayan kadın her şeyi anlattı

İZMİR/İHA
İzmir Cinayet polis
Tüyler ürperten cinayet... 1 aylık kocasını kalbinden bıçaklayan kadın her şeyi anlattı

İzmir'de 1 ay önce evlendiği eşini kalbinden bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı, eski eşinden olma oğlu ise serbest bırakıldı. Kadın ifadesi ortaya çıktı. Anlattıkları tüyler ürpertti.

Kan donduran olay önceki gece İzmir'in Bornova ilçesinde  yaşandı. Gece saatlerinde 1 ay önce evlenen petshop işletmecisi Fırat Bozkurt (43) ile kendisi gibi üçüncü evliliğini yapan ve sağlık teknikeri olan eşi Şirin Bozkurt  (47) arasında evde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Şirin Bozkurt, eline aldığı bıçakla kocası Fırat Bozkurt’u çıkan arbedede kalbinden bıçaklandı.

 EVDE 18 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI

Fırat Bozkurt, yatak odasında kanlar içerisinde yere yığılırken, eşi Şirin Bozkurt ise o sırada evde olan ve şoka giren eski eşinden olma 18 yaşındaki oğlu Ç.G.’yi komşuya gönderdi

Gürültü seslerini duyan bina sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Fırat Bozkurt’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından talihsiz adamının cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Şirin Bozkurt ile oğlunu gözaltına aldı

OĞLU SERBEST BIRAKILDI

1 aylık eşi Fırat Bozkurt'u  göğsünden bıçaklayarak öldüren Şirin Bozkurt ile ilk eşinden oğlu 18 yaşındaki oğlu Ç.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ç.G., Savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şirin Bozkurt ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutukladı.

 

 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Bozkurt’un ifadesinde, bir eğlence mekanında kıskançlık sebebiyle tartıştıklarını, ardından önce kendisinin sonra da kocasının eve geldiğini, eşinin eşyalarını toplamaya başladığını ve bu sırada gırtlağına sarılıp kendisine vurduğunu, çıkan arbedede kendisini savunmak için eline aldığı bıçağın kocasını yaraladığını, ardından kendisinin sağlık ekiplerine haber verdiğini söylediği öğrenildi.