Tuvale resim çizen iki robot arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor

Fark bulma oyunu Zeka bulmacası Zeka testi
Tuvale resim çizen iki robot arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 12 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Fark bulma oyunu olan bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Tuvale resim çizen robotu gösteren bu iki resim arasında 3 fark var. İki resim arasındaki farkları bulmak için ise 12 saniyeniz var.

İki resim arasındaki 3 farkı 12 saniyede bulmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor.

Tuvale resim çizen iki robot arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 1

İki resim arasındaki 3 farkı bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu testi 12 saniyede çözmek yüksek IQ'lu olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları henüz ulamadıysanız üzülmeyin. Sorunun yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

 İki resim arasındaki 3 farktan 2'si hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak emin olun ki geriye kalan farkı bulmak o kadar da kolay olmayacak. 

12 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 Fark bulma oyunu olan zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşma hızını IQ seviyenizi açığa çıkarıyor. Süre dolmadan testi çözmeyi başaranların görsel zekası yüksek kabul ediliyor. 

Tuvalin ayaklığına, robotun üzerindeki cekete ve kulak şeklindeki sarı yuvarlaklara dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Tuvale resim çizen iki robot arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor - Resim : 5