Trabzon'dan kahreden haber! 11 yaşındaki çocuk feci şekilde öldü, baba yaralı

Trabzon

Trabzon'da yol açma çalışması yapılan iş makinesinin üzerine, çevrede kontrolsüz kesilen ağaç devrildi. Operatör Yakup Bıçak yaralanırken, iş makinesi kabininde sıkışan 11 yaşındaki oğlu Aziz Bıçak yaşamını yitirdi. 

Olay, dün akşam, Trabzon'un Hayrat ilçesine bağlı Balaban Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, çevrede kontrolsüz olarak kesilen ağaç, yol açma çalışması yapılan iş makinesinin üzerine devrildi. Kazada iş makinesi operatörü Yakup Bıçak ve çalışmaları kabinden izleyen oğlu Aziz Bıçak, bulundukları yerde sıkıştı.

Yardıma koşan çevredekiler ise araçtan baba ile oğlunu çıkardı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, sağlık durumu kritik olan Aziz Bıçak'ı tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

Baba Yakup Bıçak ise ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Aziz Bıçak’ın cenazesi, bugün kılınan namazın ardından Balaban Mahallesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

Trabzon'dan kahreden haber! 11 yaşındaki çocuk feci şekilde öldü, baba yaralı - Resim : 1

KURTARMA SEFERBERLİĞİ KAMERADA

Öte yandan küçük çocuk ve operatörün, sıkıştığı iş makinesinden kurtarılması için seferber olanların verdiği uğraş, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, sıkıştığı yerden alınıp, kucakta taşınan küçük çocuğa sağlık ekiplerin müdahalede bulunduğu anlar da yer aldı. 

Kaynak: DHA

Trabzon