Togg flaş gelişmeyi az önce duyurdu!

Togg Gündem haberleri
Togg flaş gelişmeyi az önce duyurdu!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un resmi hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Buna göre çekilişle sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, 30 Nisan Pazar günü T10X’leriyle buluşmaya başlayacak.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un çekilişine katılarak sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, 30 Nisan Pazar günü T10X’leriyle buluşacak.

Togg'un resmi hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teslimatlarımız söz verdiğimiz gibi devam ediyor. Çekilişle sipariş hakkı kazanan kullanıcılarımız, 30 Nisan Pazar günü T10X’leriyle buluşmaya başlıyor. Bizi izlemeye devam edin."

TOGG'UN SATIŞ FİYATI NE?

Togg, "T10X" adını verdiği akıllı cihazını, iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle 953 bin TL'den başlayan fiyatla satışa sunuyor. 

T10X’in fiyatları V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

"TÜRKİYE’NIN RENKLERİ" ARASINDAN SEÇIM

Togg T10X’in dış renkleri, Türkiye’nin güzelliklerinden ilham alıyor. Togg, Teknoloji Kampüsü’nün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, T10X’in dış renklerinde buluşturdu. Kullanıcılar, “Gemlik”, “Anadolu”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” arasından bir seçim yapabilecek.

 

Kaynak: Haber Global TV

TOGG Togg T10X