Tıklım tıklım dolan otobüste, yolcuya kızan şoför hareket etmedi: İnadım inat dedi...

Bursa Gündem haberleri

Bursa’da yaşanan olayda, bir belediye otobüsü kapasitesinin üzerinde yolcu aldı. Bir kadın yolcu bu duruma tepki gösterdi. Otobüs şoförü de kızınca asla hareket etmedi.

Bursa’da yaşanan olayda, bir belediye otobüsü kapasitesinin üzerinde yolcu aldı. Bir kadın yolcu bu duruma tepkisini dile getirdi.

''O ZAMAN SEN İN'' TEPKİSİ

Şoför ise kendisine söz söylendiği gerekçesiyle hareket etmeyince yolcular duraktan binmeye çalışanların inmesini istedi. Kimse inmeyince yaşanan tartışma kameralara yansıdı. Bazı yolcular ise şoförü eleştiren kadın yolcuya " o zaman sen in" diye tepki gösterdi. Bursa’da bir belediye otobüsünde yaşanan yoğunluk, yolcuları isyan ettirdi. Kapasitesinin üzerinde yolcu alan otobüste hareket edecek yer kalmazken şoför çareyi hareket etmemekte buldu.

Otobüs hareket etmeyince bazı yolcular duraktan yeni binenlerin inmesini istedi. Hiçbir yolcu inmek istemeyince yolcular arasında sözlü tartışma meydana geldi. Yolcuların tartışması cep telefonu kameralarına yansıdı. İşte yaşanan gerilim dolu dakikalar...

BURSA'DA TÜNELDE KORKUTAN ANLAR!

Düğün magandaları bitmek bilmiyor. Bursa’da yaşanan olayda, düğün konvoyundakiler tehlike saçtı. Tünele giren araçlardan bir anda havaya ateş açılmaya başladı. O anlar bir başka sürücü tarafından kaydedildi. Şans eseri kimseye bir şey olmadı ancak çoğu araç ani frenle durabildi.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde trafikte ilerleyen düğün konvoyu, klakson çalarak çevredekileri rahatsız etti. Otosansit Kavşağı yakınlarındaki tünele girdiklerindeyse tehlike büyüdü. Araçtan çıkarılan silah havaya doğrultuldu ve bir anda arka arkaya ateşlendi. O esnada seyir halinde olan bazı araçlar ani fren yaptı.

Tehlike dolu anlar bir başka sürücünün cep telefonuyla görüntülendi.

 

Kaynak: Haber Global TV