TGC'den Haber Global Muhabiri Ela Sezen ve kameraman Bilal Söyleyenoğlu'na TV Haber Övgü ödülü

Haber Global

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 64 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. TV Haber Övgü ödülü, Haber Global'den Ela Sezen ve kameraman Bilal Söyleyenoğlu'nun oldu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 64 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Tören 30 Mart 2023 Perşembe günü saat 14.00’de TGC Burhan Felek Konferans Salonu’nda yapıldı.

Seçici Kurul, Ela Sezen ve Bilal Söyleyenoğlu’nun Haber Global’de 29 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan “50 kişiye bir emlakçı düşüyor” başlıklı haberini övgüye değer gördü. Sezen ve Söyleyenoğlu’nun plaketini Radyo TV Seçici Kurul Üyesi Prof. Dr. Şükran Kuyucaklı Esen verdi. Ödül alan gazetecilerin görüşleri şöyle:

Ela Sezen: “Herkese merhaba. Ödülün haberini aldığımızda deprem bölgesindeydik onca acının içinde yüzümüzde bir nebze tebessüm oluşturduğunuz için çok teşekkür ederiz. Ben bu ödülü depremde hayatını kaybeden meslektaşlarım için almak istiyorum herkese teşekkür ederim.”

Bilal Söyleyenoğlu: “Ödülü layık gören herkese teşekkür ederim. Ben geçen sene de ödül almıştım ödül konuşmamda eşime teşekkür etmeyi unutmuştum ufak çaplı bir kriz çıkmıştı. Bu sene kendisi de ödül aldı Cemiyet’ten. Kendisini kutluyor ve bizi bu ödüle değer gören Seçici Kurul’a teşekkür ederim.”

 

Kaynak: Haber Global TV

Ela Sezen Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti