Tesadüfen bulunan cep telefonu, 55 gündür aranan adamla ilgili acı gerçeği ortaya çıkardı

Tesadüfen bulunan cep telefonu, 55 gündür aranan adamla ilgili acı gerçeği ortaya çıkardı

Antalya'da oturan ve 55 gündür kayıp olan 87 yaşındaki yaşlı adama ait cep telefonu, Isparta'da dağlık bölgede çobanlar tarafından bulundu. Olay yerine gidip incelemelerde bulunan ekipler, yaşlı adamın cesediyle karşılaştı.

Olay Isparta'nın merkeze bağlı Çukur köyü yakınlarındaki dağlık bir bölgede meydana geldi. 55 gündür aranan Hasan Bülbül'e, cep telefonu sayesinde ulaşıldı. Çevrede hayvan otlatan çobanların bir cep telefonu bularak jandarmaya haber verdiği, gelen jandarma ekiplerinin incelemesi sonucu telefonun Hasan Bülbül'e ait olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Olay yerine giden ekipler, cansız bir bedenle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından cesedin Antalya'da oturan ve 55 gündür aranan Hasan Bülbül'e ait olduğu belirlendi. Hasan Bülbül'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Bülbül'ün yakınları morgda cenazeyi teşhis etti. Cenazenin işlemlerinin ardından aileye teslim edileceği kaydedildi.

"BAZI İNSANLAR 'ŞURADA KADIN VAR BURADA KADIN VAR' DEYİP AKLINI ÇELİYORDU"

Hasan Bülbül'ün en son 18 Kasım 2019 tarihinde Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden saat 14.00'te Antalya'dan Van'a giden bir firmaya ait otobüse binerek Isparta'ya bilet aldığı güvenlik kameralarından tespit edildiği ortaya çıkmıştı.

Hasan Bülbül'ın kızı Hatice Arıkan, geçen aralık ayında bir televizyon programında babalarının kayıp olduğu ihbarında bulunmuştu. Hatice Arıkan, "Babam evlenmek istiyordu ve biz de dolandırılmasından korktuğumuz için buna müsaade etmiyorduk. Çevresindeki bazı insanlar da 'şurada kadın var burada kadın var' deyip aklını çeliyordu. Kaybolduğu gün kardeşimden 200 lira para almış ve o günden bu yana kayıp" diye bilgi vermişti.