TEKNOFEST Azerbaycan'a bu poz damga vurdu!

Gündem haberleri Gaziantep Teknofest

Bakü’de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İlham Aliyev'in konuşma sonrasında verdiği poz festivale damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Bakü’de düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan"ın Seçkin Gözlemci Günü'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan ve Aliyev konuşmasında Türkiye ve Azerbaycan'ın kardeşliğine vurgu yaptı. Konuşmalarının ardından fotoğraf çekimi için kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva ve Nobel Ödüllü Bilim Adamı Aziz Sancar'ın birlikte verdiği poz gösteriye damga vurdu. 

TEKNOFEST'E ÖZEL POZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında Gaziantep'te düzenlenen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST) katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra ödül töreni için kurulan platforma geldi.

GENÇLER İSTEDİ ERDOĞAN KIRMADI

10 bin lira değerindeki ödüllerini almak için sahneye çıkan öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özel bir poz vermelerini rica etti. Erdoğan öğrencileri kırmayarak, istenildiği gibi genç mucitlerle objektiflere poz verdi.

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2020 yılında Gaziantep'te gençlerle verdiği poz

 

Kaynak: Haber Global TV

TEKNOFEST Bakü Azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan Aliyev