Tekirdağ'da iki motosikletin çarpışması sonucu 3 çocuk yaralandı

Tekirdağ Elazığ Gündem haberleri Trafik kazası
Tekirdağ'da iki motosikletin çarpışması sonucu 3 çocuk yaralandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde birisinin sürücüsü 17 yaşında ve ehliyetsiz olan iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 çocuk yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı olayda 3 çocuk yaralandı. Kazaya karışan motosiklet sürücülerinden biri olay yerinden kaçtı. 

Kaza, Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun 18. Sokak üzerinde meydana geldi. A.Y.’nin (17) kullandığı motosiklet ile henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın ardından A.Y.’nin kullandığı ve üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklet kaldırıma çıkarak devrildi.

Kazaya karışan diğer motosikletli ise olay yerinden kaçtı.

Kazada motosiklet sürücüsü A.Y. ve arkasında yolcu olarak bulunan 3 çocuk yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı 3 çocuk Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan motosiklet sürücüsü A.Y.’nin sürücü belgesinin olmadığı belirlendi.

Polis tarafından kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

ELAZIĞ'DA OTOBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 KİŞİ YARALANDI

Elazığ’da otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Bingöl karayolunda meydana geldi. Bingöl yönünden Elazığ'a gitmekte olan otobüs ile otomobil çarpıştı. Otomobilde bulunan 2 kişi kazada yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar, ambulans hastaneye sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

 Elazığ’da trafik kazası: 2 yaralı

 

Kaynak: İHA