Tekirdağ'da erkek dehşeti: Apartman yöneticisi, anne ile oğlunu bıçakladı

Tekirdağ Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
Tekirdağ'da erkek dehşeti: Apartman yöneticisi, anne ile oğlunu bıçakladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde apartman yöneticisi Hakan Ağyar, komşusu A.Ç. ile annesi H.Ç.'yi bıçakladı. Tedavi altına alınan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, saldırgan erkek tutuklandı.

Erkek şiddetinin adresi, bu defa Tekirdağ oldu. 

Çorlu'nun Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde bir apartmanda yönetici olan Hakan Ağyar ile binada oturan A.Ç. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yönetici Ağyar, üzerindeki bıçakla A.Ç.'yi sırt ve karın bölgesinden yaraladı. Oğlu A.Ç.'yi korumaya çalışan anne H.Ç. de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ile oğlu Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Hakan Ağyar'ın ifadesinde, daha önce A.Ç.'nin kendisini bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağyar, çıkarıldığı hakimlikte, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. 

 

Kaynak: DHA

tekirdağ Çorlu kadına yönelik şiddet erkek şiddeti