Tekirdağ'da Hayrabolu Yolu üzerinde feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Tekirdağ

Tekirdağ'da Hayrabolu Yolu üzerinde Karabezirgen Mahallesi yol ayrımı mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Tekirdağ Hayrabolu Yolu üzeri Karabezirgen Mahallesi yol ayrımı mevkiinde meydana gelen kazada, Hasan Y.'nin idaresindeki kamyonet ile Selami B.'nin hakimiyetindeki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu kamyonet şarampole devrilirken, otomobil ise şarampolde bulunan direği yıkarak devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler kaza alanında çalışma başlatarak, araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmaya çalıştı. Yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılırken, aracın sürücüsü Hasan Y., ve araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin P., Uğur D. ile diğer aracın sürücüsü Selami B. yaralı olarak Tekirdağ Şehir Hastanesine sevk edildi.

Tekirdağ'da Hayrabolu Yolu üzerinde feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı - Resim : 1

Araçta yolcu olarak bulunan Azize C. ve Zuhal B. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin acı haberini duyan yakınları ise kaza bölgesine gelerek, gözyaşlarına boğuldu. Hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra cenaze nakil aracı ile hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

tekirdağ trafik kazası Tekirdağ haberleri Hayrabolu