Çiçek Pasajı'nda kadını pompalıyla rehin alan saldırganın savunması: Aşk için yaptım

İstanbul Gündem haberleri

İstanbul'da Beyoğlu Taksim’deki Tarihi Çiçek Pasajı içinde tüfekle bir kişiyi rehin alan ve havaya ateş eden şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırganın gazetecilerin 'neden yaptın?' sorusuna yanıtı ise pes dedirtti.

İstanbul'daki olay gece saatlerinde Beyoğlu Taksim’de bulunan tarihi Çiçek Pasajı’nda meydana geldi. İddiaya göre, pasaj içinde bulunan bir restorana gelen pompalı tüfekli L.E.Ö., bir kadınla tartışmaya başladı.

POMPALI İLE DEHŞET SAÇTI

Elindeki pompalı tüfekle havaya ateş eden ve tehditler savuran şüpheliyi görenler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Çiçek Pasajı'nda kadını pompalıyla rehin alan saldırganın savunması: Aşk için yaptım - Resim : 1

Polis ekipleri, tarihi pasajda inceleme yaptıktan sonra şüpheli Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Çiçek Pasajı'nda kadını pompalıyla rehin alan saldırganın savunması: Aşk için yaptım - Resim : 2

"AŞK İÇİN YAPTIM"

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Neden böyle bir şey yaptığı sorulan şüpheli, "Aşk için yaptım" dedi.

 

Çiçek Pasajı'nda kadını pompalıyla rehin alan saldırganın savunması: Aşk için yaptım - Resim : 3

Olayın yaşandığı pasajda esnaflık yapan Bülent Asker, “Herhalde bir sevgili olayı olmuş, ya da kadın o erkeği terk etmiş sanırım. Ben de tam olarak anlayamadım. Eline tüfeği almış ve sağa sola ateş ediyormuş. Daha sonra, sağ olsun polis arkadaşlar olaya müdahale etti” dedi.

Pasaj esnaflarından Serhat Gidici ise “Söylentilere göre, bir şahıs elindeki pompalı tüfekle havaya doğru ateş etmiş. İnsanlar da panik haliyle kaçışmış. Burada bu tür olaylarla çok karşılaşmıyoruz. Beyoğlu tarihi bir yer zaten. Alkollü oluyorlar, insanlar içtiği zaman ne olacağı belli olmuyor. Bir de herkesin bir problemi var sanırım anladığım kadarıyla. Ülkemizde yaşanan olayları da görüyoruz. Dün metroda, bugün burada yaşananlar, Allah sonumuz hayır etsin” diye konuştu.

Çiçek Pasajı'nda kadını pompalıyla rehin alan saldırganın savunması: Aşk için yaptım - Resim : 4

 

Kaynak: İHA

çiçek pasajı beyoğlu İstanbul istanbul haberleri Taksim