Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlattı: Git evinde otur

CHP Kemal Kılıçdaroğlu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi yakınlarında parti önündeki otobüsün üzerinden kalabalığa seslendi. Tanju Özcan'ın konuşması esnasında 'Şimdi in o koltuktan, al bu koltuğu git evinde otur' diyerek sandalye fırlatma anları kameraya yansıdı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan CHP Genel Merkezi önünde 'koltuk' eylemi gerçekleşti. Konuşmasının sonlarına doğru önünde duran koltuğu fırlatıp attı.

Kılıçdaroğlu'nun gitmesi halinde partinin bölünmeyeceğini, daha çok büyüyeceğini dile getiren Özcan, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu kafayla gitmesi halinde ise 7 ay sonraki yerel seçimlerde Ankara, İstanbul, Hatay ve Antalya büyükşehir belediyelerinin kaybedilebileceğini" söyledi.

Özcan, "Bu kafayla o belediyeleri de kaybedersek Kemal Bey'in sokağa çıkacak yüzü kalmaz. Kendisine tarihi çağrıda bulunuyorum. Diyorum ki aklını başına al bay Kemal. Hemen görevi bırakacağını açıkla. Kurultay tarihini, kurultayda aday olmayacağını açıkla. Parti programını güncelle. 'Ekim sonunda ben gidiyorum' de, bizleri de rahatlat." şeklinde konuştu.
Kılıçdaroğlu'nun artık yolun sonuna geldiğini, başarısız olduğunu ve gitmesi gerektiğini savunan Özcan, "75 yaşında yenemedin de 80 yaşında mı yeneceksin? Sen yeneceksin diye biz kaç seçim daha kaybedeceğiz? Çocuklarımızın geleceği gitti. Neymiş? Köylüler TRT'yi izlediği için seçimi kaybetmiş. Senin için biz seçmeni mi değiştireceğiz? Senin kazanacağın seçmen mi bulacağız? Kemal Bey bu kafayla ancak CHP kurultayında Recep Tayyip Erdoğan'ı yener. Başka bir yerde yenemez." dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP CHP genel başkanlık yarışı Kılıçdaroğlu