Sultanbeyli'de feci kaza! Sürücü güçlükle otomobilden çıkarıldı 

İstanbul Yaşam Haberleri Trafik kazası
Sultanbeyli'de feci kaza! Sürücü güçlükle otomobilden çıkarıldı 

İstanbul Sultanbeyli'de kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Araçta sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Kaza, saat 20.00 sıralarında Sultanbeyli Adil Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Merve M. idaresindeki 34 GKK 292 plakalı otomobil, yağış sonucu kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Kazada sürücü otomobil içerisinde sıkışarak yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sürücü Merve M. sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı sürücü, ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, belediye ekipleri yolda kumlama çalışması yaptı. Kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ANNE İLE OĞLUNU ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen anne ile oğlu otomobil çarpması sonucu can verdi.

Feci kaza, Alanya'da meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında anne ile oğlu hayatını kaybetti. 

Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarptığı anne ve oğlu hayatını kaybetti. Kaza, Alanya'nın Uğrak Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçeye çalışan Fatma İhtiyar ve oğlu Anıl İhtiyar'a Alanya'dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 ASK 82 plakalı cip çarptı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede anne Fatma İhtiyar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Anıl İhtiyar da sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti. Sürücü ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İHA