Bakan Soylu duyurdu! Bitlis'te iki terörist daha etkisiz hale getirildi

Bakan Soylu duyurdu! Bitlis'te iki terörist daha etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'teki terör operasyonunu Jandarma Harekat Merkezi'nden takip etti. Bitlis il merkezine bağlı 9 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'te devam eden terör operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  

Bitlis kırsalında, 3 gün önce ölü olarak ele geçirilen 3 teröriste ek olarak bugün 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyuran Bakan Soylu, "Bölgede operasyon devam ediyor. Jandarma Harekat Merkezi'mizden kahramanlarımızın operasyonunu takip ediyoruz. Allah onları muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.

İÇİŞLERİ: ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 4'E YÜKSELDİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Bitlis kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca devam eden operasyonda 2 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle Bitlis kırsalında bugün gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4’e yükselmiştir." denildi. 

Bakan Soylu duyurdu! Bitlis'te iki terörist daha etkisiz hale getirildi - Resim : 1

Bakan Soylu duyurdu! Bitlis'te iki terörist daha etkisiz hale getirildi - Resim : 2

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Bitlis il merkezine bağlı 9 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl merkezi sınırlarındaki Doğruyol, Keklikdüzü, Bölükyazı, Kuşlu, Çayırbaşı, Çadırlı, Dereağzı, Yolcular ve Ilıcak köyleri ve mezraları bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu, barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde örgüt mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince bugün saat 02.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir” denildi.

süleyman soylu içişleri bakanı