Sosyal medya fenomeni genç, motosikletiyle köpeğe çarptığı kazada feci şekilde can verdi

Asayiş Trafik kazası Gündem haberleri Adana
Sosyal medya fenomeni genç, motosikletiyle köpeğe çarptığı kazada feci şekilde can verdi

Adana’nın Sarıçam ilçesinde sosyal medya fenomeni, motosikletiyle köpeğe çarptığı kazada feci şekilde can verdi.

Adana’da sosyal medya fenomeni genç trafik kazasında can verdi. 

Alınan bilgiye göre, Sarıçam ilçesine bağlı Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Caddesi üzerinde ilerleyen Burak Can Taşan (23), kullandığı motosikletiyle yola çıkan bir köpeğe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen genç yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin Adana Şehir Hastanesine kaldırdığı genç, buradaki müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesine sevk edildi. Taşan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sosyal medyada 83 bin takipçisi bulunan Burak Can Taşan'ın motosiklet tutkunu olduğu ve paylaştığı motosiklet videoları ile fenomen olduğu öğrenildi.

3 Temmuz'da kız arkadaşına evlilik teklif etmiş

Kazada hayatını kaybeden motosikletçi Burak Can Taşan'ın 3 Temmuz'da kız arkadaşı motosikletçi sosyal medya fenomeni Yaren Kara'ya evlilik teklifi yaptığı ve düğün hazırlığında olduğu öğrenildi. Taşan'ın kız arkadaşının evlilik teklifinden sonraki paylaşımında, "2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı, sonrasında tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum, seninle öğrendim sevgilim. İçimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden ayırmadığın için minnettarım. Ömrümün sonuna kadar seninle yol yürümeye, sürmeye hazırım" yazdığı görüldü.

Burak Can Taşan'ın cenazesi, yarın sabah saat 10.00'da Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Kaynak: İHA

Adana sarıçam hayatını kaybetti trafik kazası