Timur Cihantimur için de karar verildi! Dava, 20 Haziran'a ertelendi

İHA
Eylem Tok ABD Dünya haberleri
Timur Cihantimur için de karar verildi! Dava, 20 Haziran'a ertelendi

Son dakika haberi... ABD’de hakim karşısına çıkan Timur Cihantimur’un tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmanın 20 Haziran’da yapılmasına karar verildi.

Son dakika haberine göre, ABD’de hakim karşısına çıkan Timur Cihantimur’un tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmanın 20 Haziran’da yapılmasına karar verildi.

Öte yandan, ABD’de hakim karşısına çıkan Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok’un da tutukluluk halinin devamına karar verilmiş ve bir sonraki duruşmanın 27 Haziran’da yapılacağı bildirilmişti. 

İstanbul'da 1 Mart'ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden 17 yaşındaki Timur Cihantimur da annesi Eylem Tok’un ardından Boston’daki John Joseph Moakley Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı. Duruşma salonuna açık gri tulumla getirilen Cihantimur, mahkeme salonunda kelepçesiz olarak hazır bulundu.

Cihantimur’un Türkiye’ye iadesinin görüşüldüğü davaya bakan yargıç, Cihantimur'un avukatının ve savcının açıklamalarının ardından Cihantimur’un tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmasının 20 Haziran'da yapılmasına karar verdi.