Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Uluslararası istihbarat oyununa düşüyor

Gündem haberleri Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiasına yanıt vererek, "Uluslararası istihbarat oyununa düşüyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili sözlerine tepki gösterdi. Soylu, katıldığı programın çıkışında yaptığı açıklamada, "Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticareti ile kapatmaya çalışıyor. Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet genel başkanı bu istihbarat oyununa düşmektedir. Bir lirasını ifade et, nasılmış uyuşturucu ticareti?" dedi.

Tazminat davası da açacaklarını belirten Soylu, "Bu uyuşturucu iftirası suçu karşılıksız kalmayacak" dedi. 

Soylu'nun açıklamaları: 

Meclis'te çıktı, 100'ü aşkın Bylock'çu vekil var dedi, tek kişi yoktur yalan dedik, cevap yok. Çıktı, külliyeye giden CHP'liden bahsetti, yalandı, ismini de telafuz edemedi. Tutuklu gazeteciler listesi yayınladı. Listenin terörsit listesi olduğu ortadaydı. Yargıtay'ın terör bağını net ortaya koyduğu süreç var. Ayrıca Mersin'deki olay söz konusu, tek cümle söylemedi. Yıllardan beri siyaseti yalan üzerine ortaya koymuş ana muhalefet genel başkanı ile karşı karşıyayız. Bunlar Yalova'da mahkeme bastılar, hakime hakaret ettiler. Sadece o mu? Mersin'de belediyeye terörist, İstanbul'da belediyeye terörist, Adana'da, Şişli'de terörist yerleştirdiler. Bütün bunları örtmek için acaba kitlemi bu yalanlarla başka bir noktaya çekebilir miyim endişesi içinde. Bu ayıptır.

"BU ULUSLARARASI İSTİHBARAT OYUNUDUR"

Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticareti ile kapatmaya çalışıyor. Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur. Ana muhalefet genel başkanı bu istihbarat oyununa düşmektedir. Bir lirasını ifade et, nasılmış uyuşturucu ticareti?

Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yaptık. Benim, okul önünde uyuşturucu satanların ayaklarını kırın dememle dalga geçiyorlar. Bak bakalım okul önünde uyuşturucu satan var mı? 

(FETÖ elebaşı Gülen) Daha önce bütün Türkiye'ye ona geçmiş olsun dileğinde bulunmadım dedi ya, bunun tanıkları var. Bir diş muayenehanesinde dedim ki, bu muayenehanede sen kiminle bir araya geldin. İki, burada o tarihte, ki darbe olmadığı anda, sen acaba, darbenin mottosu cümleyi, orada kullandın mı kullanmadım mı? FETÖ'cülerle görüştün mü görüşmedin mi? Amerika'da hiç merak etmeyin, büyükelçiler konusunda bir şey söyleyebildiler mi? Yukarıdan aşağıya Kemal Kılıçdaroğlu bir yalan ve suç makinesidir. Bu uyuşturucu iftirası suçu karşılıksız kalmayacak.   

 

Kaynak: Haber Global TV

süleyman soylu Kemal Kılıçdaroğlu