SON DAKİKA "Şikede kumpas" davasının firari sanığı yakalandı

İstanbul Eyüpsultan
SON DAKİKA "Şikede kumpas" davasının firari sanığı yakalandı

Alınan son dakika bilgisine göre "şikede kumpas'' davasının firari sanığı olan ve Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan Cemalettin Mutlu, tutuklandı.

Alınan son dakika bilgiseine göre, "şikede kumpas'' davasının firari sanığı olan ve Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan Cemalettin Mutlu, tutuklandı. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında aranan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalandı.

"FUTBOLDA ŞİKE KUMPASI" AVUKATLIK YAPIYORDU

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında aranan ve FETÖ firarisi eski emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ile "Futbolda şike kumpası" davasında yargılanan bazı şüphelilerin avukatlığını yapan Cemalettin Mutlu Eyüpsultan ilçesinde bulunan gaygubet evinde yakalandı. 

Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda Cemalettin Mutlu ile örgütün "aktif Samsun büyük esnaf mümessilliği"ni yapan kardeşi Veli Mutlu da yakalandı. 

Alınan bilgiye göre "şikede kumpas" davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı.

 .

Kaynak: AA

Eyüpsultan haberleri istanbul haberleri İstanbul Eyüpsultan haberleri